Politsei lahendas mulluse rühmaviisilise peksujuhtumi kuu ajaga

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peksmise ohvriks langenud noormehel oli koju jõudes ema sõnutsi suu verine ja riided määrdunud, samuti ei mäletanud ta, mis oli juhtunud.
Peksmise ohvriks langenud noormehel oli koju jõudes ema sõnutsi suu verine ja riided määrdunud, samuti ei mäletanud ta, mis oli juhtunud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Mullu oktoobri lõpus šokeeris Pärnu inimesi 15aastase noormehe rühmaviisiline peksmine Laial tänaval. Siinse jaoskonna juhi Andres Sinimere sõnutsi tehti kõik asjaosalised kindlaks umbes kuuga.

Praeguseks on juhtum saadetud prokuratuuri. "Kuna tegemist oli alaealistega, pidime hästi kiiresti menetlema," märkis Sinimeri. "Sellistel puhkudel peab mõjutusvahend tulema ruttu. Seepärast on eraldi uurijad ja prokurörid, kes alaealiste asjadega tegelevad. Alaealiste mõjutamine on kõige tähtsam."

Sinimeri rõhutas, et Pärnus pole gängi, mille liikmete eesmärk on linnas inimesi peksta. "See oli noorte seltskond, paljud neist on purunenud perest," selgitas jaoskonna juht. "Nad viidavad eri kohtades aega ja loomulikult tekivad neil kokku saades mõtted, millest osa ei kannata päevavalgust."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles