Koroonaviirusest hoolimata vajavad ettevõtted suveks abikäsi

Copy
Steffani pizzarestoranis teenindajatelt eelnevat töökogemust ei nõuta. Tähtsam on motiveeritus, kohusetunne ja soov olla meeskonna liige.
Steffani pizzarestoranis teenindajatelt eelnevat töökogemust ei nõuta. Tähtsam on motiveeritus, kohusetunne ja soov olla meeskonna liige. Foto: Urmas Luik

Kuigi turistihorde silmapiiril ei paista ja praegune olukord teeb ettevõtteid pigem ettevaatlikuks, otsitakse suveks siiski lisatööjõudu.

Steffani pitsarestorani personalijuht Ellis Peets rääkis, et nemad alustasid hooajatöötajate otsingut märtsi teises pooles. Suveks võetakse tööle umbes 60 inimest: klienditeenindajad, kokad, nõudepesijad, tainavalmistajad ja tooraine hankijad. “Oleme optimistlikud ja plaanime hooaega täismeeskonnaga alustada,” täpsustas ta.

Tagasi üles