Audru vald otsib tunnuslauset

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru valla lipp.
Audru valla lipp. Foto: Riigikantselei

Pärnu üks piirinaabreid, 5469 elanikuga Audru vald otsib tunnuslauset ja tunnusmärki, välja on kuulutatud sellekohane ideekonkurss.

Oma mõtte vormimise aega on kuu, märtsi alguses peavad sümboolikakonkursi tööd olema vallamajas, misjärel žürii valib nende hulgast enda arvates parimad ning annab siis otsuse tegemise vallalehe kaudu rahvale.

Võidutööde autoritele on vallavalitsus lubanud välja panna preemia ja nende loomingut kasutatakse hiljem Audru valla trükistel ja meenetel.

Praegu tunneme Audru valda selle vapi järgi, kus vapikilbi hõbedane loogeline lint kujutab Lavassaare järvest algavat ja Pärnu lahte suubuvat Audru jõge, roheline värv sümboliseerib metsi ja põllumaid, must aga soid ja rabasid.

Audru vallas on käimas teinegi konkurss, see on nime otsimine 1996. aastast ilmuvale vallalehele Tuleviku Nimel. Parema nimevariandi esitajatel on aega napilt, konkurss lõpeb küünlakuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles